Покупка на матрак

Мебели, битова техника, декоративни елементи и аксесоари, идеи за декорация чрез бои и мазилки
Потребителски аватар
xtreme
начинаещ
Мнения: 19
Регистриран: пет сеп 12, 2008 4:26 pm

Покупка на матрак

Мнение от xtreme » ср окт 15, 2008 11:38 pm

Здравейте,

Реших да си купя нов матрак. В момента обаче се колебая от коя марка да е, тъй като на пазара вече има доста, а аз искам да съм сигурен, че купувам матрак, който да ми върши работа поне 4-5 години. Вчера, като бях на кафе, стана дума за матраци и един приятел ми каза, че матраци ТЕД били добри, той имал такъв, давали голяма гаранция и бил доволен. Аз все още се колебая и искам да чуя и други мнения. Искам да отбележа, че бих желал матракът да е пружинен.

Потребителски аватар
Prodi
любител
Мнения: 148
Регистриран: чет ное 29, 2007 8:44 pm

Мнение от Prodi » чет окт 16, 2008 9:26 am

Не съм много компетентен на тема матраци, но според мен пружинен и 4-5 години щастливо ползване май е не съвсем възможно. Аз имам латексов. Много съм доволен. Дори когато правихме ремонт се наложи да спим на земята известно време и дори не се разбрахме че я няма подматрачната рамка.

Потребителски аватар
nikito
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: чет окт 16, 2008 4:47 pm

Мнение от nikito » чет окт 16, 2008 5:01 pm

Е, ти пък - пружинен матрак не можел да издържи 4-5 години - ако не си 150 кг. и не скачаш всеки ден на него - мисля че няма да има проблем. Аз съдя по моя - купих си Фаворит, да, точно така, Фаворит се каваше, на ТЕД преди 4 години и досега не е мръднал. Тогава като си го купувахме продавачката ни казваше, че това било модерната технология - всяка пружинка била отделно от другите и това ни впечатли с жената. Е, пробвахме го естествено още в магазина - лягахме на различни модели и марки, ама този най-ни "пасна" и като цена и като усещане. Ама то е и въпрос на вкус - тогава момичето ни каза и това съм запомнил - матрак като се купува се пробва задължително - това ми е и съвета към теб - тръгвайте с твоята по магазините и така ще изберете. Е и марката е важна - да е утвърдена ... да може после ако стане нещо да има от кой да си поискаш гаранцията, че то в днещно време толкова еднодневки и фирми и продукти има ... Хайде успех! :D

Потребителски аватар
xtreme
начинаещ
Мнения: 19
Регистриран: пет сеп 12, 2008 4:26 pm

Мнение от xtreme » съб окт 25, 2008 3:40 pm

Колеги, вече си купих матрак ! :D Избрах "Фаворит S" на ТЕД!
Айде да си пожелая безпроблемно ползване и да не забравя:
Мерси на всички за съветите! :wink:

Отговори